Thursday, January 31, 2008

Getting out of my cage...

Com diu la cançò ^_^

Ahir vam quedar amb uns amics de classe i per variar i no anar de bar en bar com sempre, vam fer algo diferent:


Esasto, vam anar a jugar als bolos! I la veritat és que va estar molt bé, val la pena canviar una mica i buscar altres maneres de divertir-se.

Ací teniu a Ori i Jong-ho. Ella és xina i s'ha de reconèixer que ho fa tot bé i a més és simpàtica, quina enveja. Jong-ho és un pallasso, sempre està fent bromes. A finals de febrer marxarà a la Xina un any. Quina llàstima perquè ens duem molt bé, encara que sempre em fa rabiar!


I després dels bolos i de nar a menjar alguna coseta per recuperar forces vam acabar anant a...


Sips! Vam anar a jugar al billar (당구) o, més concretament, a la varietat que els coreans diuen 'pocket ball' i que després de mirar una mica per wikip-- internet, dic, doncs resulta que es diu 'eight ball' en anglès i 'bola ocho' en castellà.
No sé jugar al billar i li done amb molt poca força a la bola... però em va agradar molt jugar-hi i espere nar-hi més sovint a partir d'ara ^^

Com voleu que vos pose fotos meues...

Canviant de tema, ací teniu l'edifici principal de la uni on hi ha el rectorat i l'administració, em sembla. A la foto podeu vore una pancarta gegant i una tenda montada al davant de l'edifici que són part de les activitats de protesta dels estudiants perquè han apujat la matrícula d'enguany un 30%!!

Pot ser alguns no sabeu que tant a Corea com al Japó el curs comença al març i no al setembre/octubre com fem nosaltres. Això vol dir que la setmana vinent comença el període de matriculació... i el de pagament de la matrícula també, of course.

M'ha agradat vore que els estudiants coreans també es mobilitzen, perquè tenia el prejudici que ací això de les protestes no es duia molt. Però no, resulta que Corea ha viscut moltes manifestacions, vagues, protestes, etc. i molt multitudinàries durant la seua història.

Ací teniu les bosses de sang dels estudiants...

A Corea, a Europa, units per una universitat pública i de qualitat!!!

5 comments:

Anonymous said...

Y como kedastes n los bolos??jeje. X cierto l billar parece como aki, como se juega alli??

Si hay una mani tu seguro q t apuntas!!!jeje

papayabubble said...

En los bolos la primera tanda era de prueba y quedé la última (y con diferencia)!! En la segunda tanda quedé la tercera ;)

Todavía no he visto ninguna mani~~

Besitos y gracias por lo del flog, otra vez! :*

Unknown said...

aixineta carinyet,lo del 30% d'aument es una indirecta ?
accas tu no ets becada ???
la sang dels estudiants no sería millor donarla per a transfusions a hospitals ?? sorry ¡
practica la bola 8, pero t'advertix que al menys açí a espanya ha decaigut molt lo del billar, tinc antés, pq yo no he jugat mai pero cada vegada son mens els llocs a on ancara hi han.
molts bessets de ma"

marticer said...

I en la tercera tanda hagueres quedat la primera, amb eixa progresió

marticer said...

I en la tercera tanda hagueres quedat la primera, amb eixa progresió