Monday, November 26, 2007

Me pones a mil!!!

Sí, no ho he pogut evitar. he vist com m'anava el bittorrent i he flipat. Al principi a 600, després a 800 una estona. Jo ja estava flipant molt. I llavors ha arribat als 900... i quan ja havia passat un ratet, he tornat a mirar i... sí!!! ha pujat fins als mil!! Estic flipant!! ^_^

Ací teniu la prova:



PD: Si no ho veieu prou bé, feu clic per ampliar la imatge.

5 comments:

Unknown said...

i a tu qui el mana ¡¡¡
no antenc res,sols interprete que t'has baixat una música/cançó i que t'ha ocupat més de 12 GB., i li he preguntat al meu company i m'ha comentat que li fa molta graçia qu'el fasses fotos a les aspardenyes,en este cas de color morat. bien, vamos bien, ¡¡¡
excusam, molts bessets de ma"

Anonymous said...

mam juas juas..crisit parlava de la velocitat a la k es baixaven les cançons, documents...etc!! flipant!ha arrivat fins a 1000 Kb/s quan de normal mami la velocitat a la q es baix en les koses varia n l nostre ordinadr a 50 kb/s!!i donant grasies xk kuasi sempre esta x sota!

**TATIMU sister*

marticer said...

Cris, ya tenim ordinador un atra vegada i ara va molt més depresa,pareix que el meu amic li a recuperat casi tot a Neus.Hui per cert que venim del futbol amb un empat del VCF front al Schalke i estem eliminats de la Champións i hem passat per davant de la Facultat de Filología, Traducció i Comunicació, no possa Interpretació i em pareix més correcte, puix més de ú al dir d¨Interpretacició, pareix que faça referenia a Teatre.
Bessets i Bona Nit

Unknown said...

eh carinyet, que passes un molt bon cap de semana, yo he agaffat
3 costipats seguidets, un raere del altre, pero ara ya estic millor, l'abuelita també s'ha costipat pero com es dureta,no ha vollgut pendres res, sols remeis naturals i també está millor, ya te cridrarem.
ya li vaig donar les graçies a neusy per l'informació facilitada.
t'estima forza ma"

Anonymous said...

Ja has vist "My Sassy Girl"?