Saturday, October 27, 2007

Artificis

Ja han acabat els exàmens.

Vos porte unes fotos de la setmana passada, que hi havia la festa de focs artificials de Gwangalli. Al principi no em feia especial il·lusió anar-hi, perquè ja n'he vist molts a casa, però he de reconèixer que va estar molt molt bé. Sí, Francesc, eren més grossos que els de les falles i a més el fet que els dispararen tant des de la platja com des del pont ho va fer més espectacular. El que sí reconec és que el ritme que tenen els de la nit del foc no el tenien estos ^_^

Ací teniu una foto del grupet. Ens estavem pelant de fred, brrr


Per problemes tècnics i humans no tinc fotos decents dels castell. I ací una del pont amb una mena de cortina luminosa... Que maco.


Com que era l'aniversari de Hyun-yong vam sortir de festa, o siga, a beure. La veritat és que encara que no haguera sigut res hauríem fet el mateix...
Total, que quan ja estavem per el segon lloc, al pobre li va tocar fotre's un plat amb una mescla de menjar que cada u havia anat posant, amb tabac inclòs.
Ací teniu un vídeo del moment.



Aquell dia m'ho vaig passar molt bé i vaig aprendre jocs de beure en coreà, lol. Estava ocupada aprenent i no tinc documents gràfics ;)

un beset

PD: Momento teniente: A que pareix que en el vídeo diguen 'Que corte el chollo, que corte el chollo!' jaojaoja

7 comments:

marticer said...

Ja veig que has acabat esl examens i continúa la festa i la beguda, que tal son les cervesses de per ahí,fortes o fluixes.No vaig a dir-te res sobre els focs perque açí som mestres pero a vegades ixen millor que atres.
Bessets

Anonymous said...

sis?

Anonymous said...

bien x fin m deja.. soi nusi..

Entro asiduament en tu blog lo leo y a vcs escribo, xo la mayoria de vcs tngo problemas para publicar mi comentario xk no rekuerdo la kontraseña y a vcs tp m deja hcerlo dsd anonimo...a pesar de ello m siento un poco mal..ya no hblams kasi.. me da muxo perro mandar mails aunk tngo mil kosas k kontarte y k sino te las voi contando al final se quedaran en nada xk se me olvidaran..
la vdd esk llevo ya 2-3 semanitas muy liada..k te lo diga la gnte de kasa.. k mas bien solo me veian para dormir..aunk no dar a basto sige sin ser una excusa xa mi no konect kn mi sis, aunk es mutuo , supongo k tu tb estas okuapdiya...

tatimumuxosis ,m stoy apuntandokosas en una agendilla, asi knd pda mandarte unmail t kontare todo!! muaa

Anonymous said...

ade+ de komentar kada post tuyo..siempre me kedo kon kosas k decir..

disfruta estando alli privi!mua

Fdo:la sis k no eliges xa tu reacciones!!

Anonymous said...

jaja redacciones !!

m nkanta knd t ries de las risas del papa..o de los komentarios k hce!!! jOOR!

papayabubble said...

siiiiiiiiiiiiis!

que alegría leer tus comentarios!!
siento que tengas problemas para publicarlos, a mí la semana pasada también me ocurría lo mismo, pero ahora ya no...

sí, sobre lo del mail tienes toda la razón del mundo!! apúntalo todo y a ver si un día de estos podemos hablar por el skype y me pones al día!! yo tb tengo muchas ganas de hablar contigo!!

molts besets!!

Anonymous said...

Neusy reacciones es lo q hago yo en el laboratorio!!!jajajaja

Y x cierto cristi aun no me has contado q s lo q dijiste d mi en esa magnifica redaccion!!!

Lo q le pasa a neus sq este año a querido hacerlo todo!!!jeje